Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Tvättdret

Vi hade tvättstuga ikväll. Tiden slutade klockan 22, men eftersom det stod på en lapp att man kunde boka tid till 00 så trodde vi att det skulle va nemas problemas att gå och hämta tvätten jämt efter tio (efter Top model). Så vi knatade ner. Man bokar via en framtidsskärm och låser sen upp sin båkade tvättstuga med en platt elektronisk nyckel (supermodernt!). Tyvärr va ju då vår tvättid slut och vår nyckel hade avverkat sin kraft. Så vi kom inte in och kunde därmed inte hämta vår tvätt. Boka kunde man däremot, men inte komma in i själva tvättstugan.

Som tur va så va första tiden ledig imorrn (annars hade Erik fått stått där och skämts när näste man kom för att tvätta, och ursäkta sig och hämta hem vår tvätt). Vi bokade tiden 06.30 - 10.00. Erik får fixa biffen eftersom jag som vanligt jobbar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits