Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Vågrät

Idag har jag varit vågrät.

Igår kom Lina över och vi försökte höja lokalradions stackars lyssnarsiffror genom att ringa in och önska låtar till varann hela kvällen. Programledarna jublade förtjust när vi till slut önskade en låt tillsammans. Vi fnissade och dansade till Ghostbuster med hela Värmland (eller iallfall de 5 som lyssnade, alltså det kan inte va många fler. Vem fan lyssnar på radio en lördagkväll?). Vi va så inne i att önska låtar så vi missade melodifestivalen. Min syster hade världens redogörelse över sånger och röstningschocker. "Andreas Johnson är snuttig" är ett kul citat därifrån. Det tyckte jag nog också litegrann när han sjöng "Gloooorrriiouss!" För massa år sen. Lasse Lindh har det vart ett jävla tjat om från min sida senaste dagarna. Det va så att när jag och Lina hade härjat runt på Koriander ett bra tag igår så satt jag och tjötade med någon snubbe som liknade just Lindh. i samma veva som jag kom på det så berättade hans kompis att han hade bott i Östersund, och där bor ju Kajsa och hennes pojkvän som heter- Lars Lindh! Och dessutom jobbade de här snubbarna med någon som hette Lars Lindh(tror jag), så ingen fattade nåt, allra minst jag.

I början stod vi vid ett bord och hängde med varsin öl i näven, då det kom fram en filur som undrade om vi va singlar. Jag skakade på huvudet och Lina svarade att hon va det. "Okej, va gillar ni för killar då? Jag är 30 år och snäll" Haha! Lina svarade svävande och då klämde han fram ett "Men ska vi ta å hångla lite eller?" Lina svarade artigt nej och då gick han.

Kvällen handlade mycket om att jag och Lina stod inne på tjetoan och snackade hår med alla möjliga; det va tjocka lockar hit och sönderblonderat hår dit. Och då och då smög vi in och drack öl som vi hade med i väskan på en av toaletterna.

Aftonen slutade i alla fall som en flipperkula på dansgolvet. Jag minns det som om jag va överallt samtidigt och rejvade järnet. Glömde i vanlig ordning att min buss går 5 minuter före Linas, så jag fick välja på att vänta en timme eller ta en buss som gick någorlunda rätt och gå en kilometer. Jag valde den senare och jag gick och gick i mina jävla klackar.

Här står jag, lätt redigerad.
image97

Idag har jag varit riktigt dålig alltså. Jag spydde till och med vilket jag aldrig gör annars. Jag har legat i vågrätt läge och Erik har hängt upp täcken i fönstret för att stänga ute solen (vi har ju inga persienner).

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits