Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Yay

yay, nu har jag Ps CS3. Gött mos, Rune!

Kommentarer

Postat av: apa

quue????

2008-02-27 @ 19:46:32
URL: http://sugarmonkey.blogg.se
Postat av: Kaka

Photoshop CS 3!!

2008-02-27 @ 20:45:17
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: Evelina Eklund

ajfan sånt är aldrig roligt det inte :(
Handikappet är inte bara foten utan de diagnoser som jag har. Dom kanske inte alltid till synes är så farliga eller jobbiga men de ställer till med större oreda än vad man kan tro. Jo helt klart men det är svårt att få en bra sådan praktik samt att de överhuvutaget tagit bort några större möjligheter till praktik numera eller ja de har verkligen försvårat det extremt mycket. Och då arbetsförmedlingen och sånt inte anser mig kapabel till ett vanligt arbete just nu så blir det ju inte lättare at få praktik :( Men sen så är det i mångt och mycket som jag inte skulle fungera helt normalt på en vanlig arbetsplats men visserligen så har jag ju möjligheten till att få lönebidrag i och med handikappen om jag anställs och då att arbetsplatsen anpassas efter behoven men val av arbeten
blir ganska begränsat och det är så mycket som ska fungera och i en fotoaffär så får man nästan inte pyssla med det som jag behöver få göra.. möjligtvis en fotostudio men det är svårt som fan att få in foten och att hitta någon som fotar lite likt än själv.. Vet hur otroligt mycket det låter som ursäkter men det tyvärr är det så det ser ut.. bara en massa krångel.. därför jag vill starta eget så man kommer runt allting men samtidigt får anpassa efter en själv.

2008-02-27 @ 22:10:58
URL: http://blogg.aftonbladet.se/1338
Postat av: Danne

Rune! CS3 är roligt. /Greksson

2008-02-27 @ 22:31:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits