Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Häppenings

Ikväll anländer Lina till Karlstaden tillsammans med ett gäng västeråsare. Kvällen är ännu oviss, men för säkerhets skul rustade jag och Erik upp oss med varsin vinare (känns ju råballt att va vindrickare plötsligt!) och en varsin kasse bärs. Nu är vi redo för denna vansinnigt varma helg!

Hoppsas folk kommer imorgon till borgmästarholmen (eller var det gubbholmen?) och ölar och spelar brännboll i solnedgången. Jag hoppar DU/NI kommer! Chopptjopp. (hur stavas chopp? tjopp?) Efter det blir det väl antaligen Nöjes..

Ikväll handlar det om vem i hela friden som orkar gå å köpa hamburgerbröd så vi kan grilla burgers. Erik vill inte gå, men kan tänka sig att gå och köpa en färdig hamburgertallrik. Jag är hungrig och vill inte röra mig. Det slutade med att Erik ska gå, och jag skära grönsaker. Bra deal.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Coolt, äntligen har jag ett syskon som dricker vin! Rött eller vitt?

2008-07-25 @ 20:04:19
Postat av: Kaka

Lisa: Vitt! Röd är fortfarande för moget för mig :P

2008-07-25 @ 22:20:06
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits