Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hootchii

Hittade en sötpöt klänning idag! Mycket nöjd posar jag glatt:


Den duger gott att gå bort i tycker jag.

Erik steker pannkakor, det får bli vår middag. Sen har jag köpt en flaska vin vilket är ovanligt för att va mig, jag dricker ju inte vin, sen en flaska ale, vilket är ovanligt eftersom jag inte dricker ale. Sen några öl, vilket är ytterst vanligt eftersom jag ju dricker öl.

__

Just det, jag hade klippt till fotot så klänningen kom mer i fokus om jag hde fattat hur man gör det i Paint. På denna datorn har jag ju inte fotoprogram så jag kan inte klippa. Nu vet du.

I en av kommentarerna undrar min syster varför jag köpt vin då jag som sagt inte gilar det. Det var konstigt, men att jag köpt ale var inget konstigt. Höhö.

Kommentarer

Postat av: sanny

så söt

2008-07-19 @ 17:26:17
URL: http://sannyt.blogg.se/
Postat av: Kaka

Tacki!

2008-07-19 @ 17:28:38
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Varför har du köpt vin då?

2008-07-19 @ 17:37:07
URL: http://www.silverpoppel.com/
Postat av: Lisa

Och så menade jag såklart "fin klänning" :-)Varför har du pixlat ditt face?

2008-07-19 @ 18:48:44
Postat av: apan

fasen, var det inte den där jag tvingade dig att prova?? jag har oxå gått och dragit i den...:( men den är jättefiiin!

2008-07-19 @ 19:17:55
Postat av: Kaka

Lisa: För att på midsommar drack jag mitt första glas vin och jag hade för mig att jg gillade det. så vi köpte en flaska för att testa. Ansiktet såg tokigt ut så den blev censurerad.apan: Nej den var blå :P jag hittar bara den som linne, inte som klänning. det var faktiskt den som jag och Erik var och letade efter, men hittade denna istället :)

2008-07-19 @ 19:34:44
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits