Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Öla eller inte öla?


Full fräs, vi hade kanske snyggast åk på Power Meet! Som sagt, helgrapport kommer.


Nu sitter jag och lurar på om man ska dra in och ta en bärs på Rix FM-festivalen, eller om jag ska strunta i det eftersom jag inte vill höra musiken och jag ska upp och jobba imorrn. Ja det spörs. Mamma är där inne och lyckades träffa någon på bussen in som bjöd på öl, och som sen sprang iväg när hon sa att hon väntade en väninna.  Jag vill också träffa Nordman, som Lina, men eftersom de håller festivalen här på en onsdag så lär det väl knppast vara mycket efterfest. Fast Peter SIepen spelar på Koriander, så helt fel är det inte... Menmen, jobb imorgon ju.

Kommentarer

Postat av: apan

onsdag? men dom har ju tjötat hela veckan på rix om att det är på fredag???

2008-07-09 @ 21:49:33
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kaka

Är det inte onsdag idag? Det är ikväll iallafall.

2008-07-09 @ 22:04:36
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Leo

Det finns väl bara ett svar på den frågan: öla :)

/Leo

2008-07-10 @ 23:20:04
URL: http://blogg.aftonbladet.se/2407
Postat av: marre

snygg blogg=)

2008-07-10 @ 23:26:26
URL: http://marrree.blogg.se/
Postat av: Kaka

Leo: nej jag råbangade eftersom jag skulle upp och jobba =/marre: Men tack du! :D

2008-07-11 @ 19:31:17
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Tess

Ser att du besökte min stad =) hoppas ni hade skoj?

2008-07-11 @ 19:57:27
URL: http://tess021.blogg.se/
Postat av: natalie

vilken fin bil, min kusin skulle till idreyran och åkte iväg i en liknande :)

2008-07-12 @ 19:11:33
URL: http://twiggys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits