Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Polismyndighet

Blev lite rädd nyss. Posten kom och det var fårn Polisen i Örebro, adresserat till mig. Trodde de tagit min bil i något fartkamera eller något. Men det va något jag tppde bort igår. Puh. En sten lyftes från min axel.

Mamma har en bok som herter "The Secret" den går ut på att tänka positivt, tänka på det du vill ha osv.
"Det är klart någon hittat det. Självklart kommer jag få tillbaka det"
Intalade jag migsjälv igår kväll.

Och nu kom det tillbaka! Tack så mycket du ärliga männska som lämnat in mitt kära (och svindyra) busskort!

Kommentarer

Postat av: Erik

Yay!

Hela kvällen igår gick jag och tänkte "Typiskt Ida". Men bra att det löste sig. :)

2008-07-09 @ 11:15:14
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Evelina

Gud va skönt att det finns sådana människor :)

2008-07-09 @ 15:07:50
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Ida

Erik: Ja jag vet att du tänkte det :PEvelina: Ja fyffan va skönt! :D

2008-07-09 @ 19:49:41
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Bubbe ( http://bubbe.tk )

Fan vad skönt att det finns NÅGON som är ärlig kvar på denna planet! Det gjorde mig glad att läsa det!//Bubbe

2008-07-12 @ 19:20:36
URL: http://metrobloggen.se/bloggbubbe
Postat av: Kaka

Bubbe: Ja visst blir man glad av sånna männsikor! Man vill gärna tacka personligen, men jag har ju ingen aning om vem som hittde kortet.

2008-07-12 @ 21:49:58
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits