Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Rapport!

Igår blev jag till klippt av Lina, blev mkt bra och jag är nu en korthårig tax på ena sidan, och mer av en afghan på andra. Nu ska jag bara orka färga håret då, det är ju sånt som hör till när man ska bort på bröllop. Sedan gick jag och Lina runt och härjade på stan för att sedan åka hem till varsitt och spackla oss och byta om.

Kl 18.38 åkte jag och Erik med bussen till borgmästarholmen för öl, säl-skap och brännboll. Jag träffade bollen alla gånger utom en, så det kändes jävligt lyckat! Woo! Mitt lag vann med 4 poäng! Efter att vi alla va svettiga som hundar drog vi in till hamnen där jg möttes av någon som sa att jag va ful i håret. Bra start, täntke jag och lät Lina hälla öl på killen. Han blev sur och sprang iväg. Vi satte oss på bryggan och matade en and med cigg ett tag innan vi drog vidare till Nöjes. Där va det löjligt lite folk, det är ju ändå löning och toppenväder. Mja, jag dansade i alla barer jag kunde hitta och sen åkte jag hem.

Jag: Vilken buss ska jag åka med om jag ska till Krp? Denna som går till Norra Kroppkärr, eller den till Stockfallet?
Chaffisen: Eh, du ska nog inte åka med nån av dom, utan 2:an.
- Ja jag vet, men jag vill åka med ngn av de här två för jag orkar inte vänta på 2:an.
- Då kan du åka med denna, hittar du från Norra Kroppkärr då?
- Arå!

Satte mig på bussen och när vi var vid sista hållplatsen sa han åt mig att jg fick gå av. Jag var mitt ute i ingenstans. Såg visserligen villor, och jag visste att Eriks kompis Magnus bodde i närheten. Hm. Frågade två tjejer som stod där om de visste hur jag skulle gå, det visade sig att de skulle till samma gata som jag så vi slog följe. De frågade hur gamml jag v, och jag frågade hur gamla de va.
- 16.
- Jaha.
- Hur gammal hade du gissat?
Jag hade inte direkt tittat på dem, men chansade på 18.
- Hehe, det säger skitmånga.
Vid ett lite senare tillfälle tittde jag noga på hur de såg ut; de såg ut som 14. Sen var jag tvungen att fråga dödsfrågan:
- När man är 16, tycker man då att den som är 23 är gammal och mogen?
- JA!
sa de i kör.
Jag började förklara att jag tyckte det också när jag va 16, men nu är jag lika fjantig som när jag va 16. Nej, jag använde inte det ordet, jag sa nog "likadan som när jag var..". De höll med och refererade till när de var 12 och kollade på alla häftiga 16-åringar. Jag fick lite ålderskomplex. Gammal är äldst. Försökte på några tôrra skämt också, och de skrattade artigt, men gick säkert hem och snackade skit om mig sen. Haha! Närå, dom tyckte nog jag va asball.

Idag har jag legat och svettats på balkongen och inte alls mycket mer. Hamburgare ikväll hos svärföräldrarna har jag hört. Hemmagjorda, grillade. Gonna be good I tell you! Vi grillade urgare hemma i fredags, och igår köpte Erik på Sibylla, och idag som sagt ska vi äta det igen. Tur att det är gott.

Kommentarer

Postat av: Emma

Ja men du vet killar som bara har 8 cm mellan benen är ju inte så bra på att uttrycka sig....

2008-07-31 @ 13:02:31
URL: http://ladychampagne.blogg.se/
Postat av: Kaka

Emma: Lina berättade vad Ansan sagt, hihi så bra!

2008-07-31 @ 22:26:49
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits