Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Tur!

Stod och plåtade mina ögon, eftersom jag provat en ny mascara som gav ordet "spindelbensögonfransar" en ny mening. Shit vilka långa spindelben. Var som sagt tvungen att föreviga detta. Kollade på korten jag tagit efteråt och upptäckte att en plupp till piercingen saknades. Var och när hade den försvunnit? Hade inte märkt av det över huvudtaget. Erik hade just gått in i badrummet, så där kunde jag inte leta, även om det troligaste va att den va där inne då jag stått och spacklat mig i en halvtimme där. Letade lite i köket och hallen eftersom jag dansat runt där tidigare i takt med Rihanna (faktiskt). Ingen lycka där och jag började fundera på var man köper piercingar i Karlstad, eftersom jag antagligen inte kommer se den där minipluppen mer.

Ja, ni ser ju hur jäkla liten den är.
Inser att det är hopplöst, jag kommer va plupplös en tid framöver. Går in i sovrummet för att hämta en tröja, och där! - där ligger pluppen mitt på golvet och väntar på att jag ska se den. Jag tackar den som hjälpte mig hitta den 3-4 gånger och skruvar snabbt fast den. Wiie!

Nu ska jag köpa bärs och klänning. 1 2 3 4  ROCK around the CLOCK tonight!

Dessvärre inget nöjes ikväll, men såväl sofföl här hemma! :D

Kommentarer

Postat av: Lisa

Haha, tur att inte katten hittade den! Då hade hon haft roligt och fått ännu en anledning att komma in till er.

2008-07-19 @ 17:36:09
URL: http://www.silverpoppel.com/
Postat av: Kaka

hehe ja :P

2008-07-19 @ 19:32:16
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits