Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Yesterbös

Igår, mitt under Sceleton Key så rasade en tavla ner som stod på en hylla. Glas överallt, och vi fick dammsuga och sopa och dammsuga lite till. Senare på kvällen så skulle jag dansa och när jag som bäst svänger mina lurviga så känner jag världens stick i foten, kollar och ser att jag har trampat på en glasbit och det blöder som bara den. Jäkla glas, vi fick dammsuga en gång till och plåstra om stackars lelle foten.

Idag skulle vi kolla vad som hänt med hyllan, den verkar luta massa. Då hittade vi ännu mer glasbitar på golvet, precis där vi dammsugit 4 gånger. Är väldigt tacksam över att det va tavlan som trillade och inte kameran. Nu är det ju bara att köpa en ny glasram, plättlätt.
Fick ett tråkigt sms av Peter, beklagar vännen :(

Kommentarer

Postat av: Paulize

sv:

Tack för ditt expert utlåtande av min teckningar ;p

kul att du tyckte den var bra iaf.Jag diggar din bakgrundsbild jättemycket! tycker krumilurer är jättesnyggt nuförtiden.Skämtet längre ned är superkul också! :D

mvh Paulize

2008-07-20 @ 18:05:01
URL: http://paulize.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag jobbar som personlig assistent ute på sätter.

2008-07-21 @ 11:40:48
URL: http://mysigbrud@blogg.se
Postat av: Leo

Skeleton Key, är inte det en skräckfilm? Ni lär ju kissat ner er när den ramlade hehe/Leo

2008-07-22 @ 19:30:12
URL: http://blogg.aftonbladet.se/2407

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits