Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Alla känner apan

Jomen visst, jag satte provet. 89% rätt va väl rätt okej. Jag tror dock läraren missförstod mig och tyckte ja va tjötig "Amen gerrejnu, du har ju skitbra poäng som det är!" Jag mumlade och gick iväg. Jag skulle bara lämna tillbaka provet som jag råkat tagit med mig och fick syn på en fråga jag undrade svaret på.

Av någon anledning känner alla Erik. Eller iallfall två. Ingen känner mig. Samlyssnar mycket hos en jättego tjej som är duktig på att lära ut (hon ska för övrigt bli lärare), och hon hade pluggat ihop med Erik. Dessutom så har jag hittat en kille att åka med, han gick teknik och är -84 så han vet också vem Erik är.

Sen så har jag en tjej i gruppen som är så himla lik någon, men hon har absolut ingen koppling till Karlstad, och har annars jobbt på McDonalds i Karlskoga där jag aldrig varit. Så vi kan omöjligt ha setts. Är hon en kändig under cover?

Jag har för övrigt sökt på ännu mer kändisar, bla stadsministern och DiLeva. Tyvärr får jag inte svara på om de hade bredband hos oss eller ej. Men det går ett rykte (en i arbetslagets kompis hörde att..) om att en kändis ringde in under gårdagen och sa:
"Ser du något speciellt med mitt personnummer?"
"Ehm.nej?"
"Jomen kolla riktigt noga nu."
"Nej, alltså jag ser inget..."
"Men om du kollar så ser du att jag fyller år den 23e, varför säger du inte grattis i förskott?"

Sen hade han avslutat samtalet. Men detta finns inte loggat under personens kundinfo (allt, allt loggas nämligen) så jag tror inte det va sant. Men vem vet. Vissa är ju knepiga.

Kommentarer

Postat av: apan

haha!! vem var det? jag måste få höra allt skvaller!!!

2008-06-13 @ 19:22:29
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Anneli

Åh, nu har jag smakat daimen! måste hålla med om att det inte var någon vidare hit.. nej den va inte alls vad man tänkt sig när man åt den. Sen hittade jag en till center med nysmak... något med chili och nå mer. Den var ungefär lika läskig som daimen :)

2008-06-15 @ 13:02:19
URL: http://miniego.blogg.se/
Postat av: Evelina

hehe minst sagt :)

2008-06-16 @ 15:46:15
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits