Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hoppsan Kerstin

Jaha, hoppsan svejsan det va visst något jag hade missat i veckan. Jag satt helt rofyllt, tillsammans med läraren och några klasskamrater (nej medarbetare. Det känns som vi går i skolan eftersom vi går en utbildning och har föreläsnignar). De pratade om vad mycket det är att lära sig, och läraren pratade ovanligt mycket om vad som kommer på provet. Jag svarade glatt att vi har ju så lång tid på oss innan vi ehöver kunna allt det där, över en vecka. Folket tystnde lite och visste inte om jag skojde. Det gjorde jag inte.
 "Men provet är väl nästa fredag?"
"Nej, imorrn!" säger alla.
Jag blev storögdare än storögdast och utbrast "W00t?!" Jaha, det hade jag visst missat, också satt jag mittemot läraren och kände mig dum och som en dålig elev som inte lyssnat.

På tal om humor förresten så kom jag på en sak som inträffade i måndags. Jag satt och lunchade tillsammans med 5-6 st från klssen. Jag satt och bläddrade i ett reklamblad från Ica. "Körsbärstomater - 2 för 15 kr" stod det i en annons. "Nämen guud va dyrt!" sa jag och fick allas uppmärksamhet. "2 små tomater för 15 kronor?! Det är ju skitdyrt!"
Ingen fattade va jag menade men började titta lite i annonsen.
"Eh... ja.. jo men det va ju lite..dyrt kanske? Det brukar ju va 7 kr styck.. eh.."  försökte nån
"Ja men 2 tomater, de är ju jättesmå! För femton spänn!"
Jag tror inte en enda av de runt mig förstod att jag skämtade. Jag satt och önskade att någon av mina kompisar kunde suttit där och sympatiskrattat lite med mig.

Kommentarer

Postat av: Palle

Haha nej men stackars dig. Både för provet & för tomatskämtet /klappa. Jag tyckte det lät kul iaf, du kan ju hälsa dom att jag skrattade skratta :P

2008-06-11 @ 23:20:44
URL: http://wiretrap.blogg.se/
Postat av: Ida

Palle: Känns skönt att ha ditt fulla stöd :D Erik va förresten sugen på bio i helgen, han ville också se Teh happening eller va det hette, medan jg inte har ngn aning. MEN det krockar med Sverige-Spanien(?) i fotboll så jag tror vi blir hemma :P

2008-06-12 @ 22:06:24
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evelina

awww :) stackare

inte lätt alltid. Det var ett roligt skämt jue..Intressant dock att se hur olika humor faktiskt kan vara :)

2008-06-16 @ 15:49:47
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits