Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Midsommar

Midsommar brukar innebära att jag och Erik har fest, men inte i år. Jag var inte jättesugen på det och ville se vart man skulle hamna om inte vi skulle utbringa galej. Jag hamnade på Färjestad tillsammans med Emelie, Damian och Marcus hos en tjej som va -84 och hade köpt en sjötomtsvilla tillsammans med sin kille. De jobbade som svetsare i Norge och pendlade ca 87 mil var 4e vecka. Gött mos, jag ska nog sluta klaga på att jag får pendla 12 mil varje dag. Huset var stort och hade oändligt med rum kändes det som, så skulle man bo! (men vad mycket att städa!)

VI grillade och drack bål och satt ute på verandan och spanade på vattnet utanför. Det va en jätteblandad fest med folk mellan 20-60 år ungefär. Kul och träffa Emelie! Vi har alltid skitkul när vi festar ihop. Måste kolla kameran vad vi tog för bilder, den ligger nämligen kvar i bilen som jag lämnade hos Eriks föräldrar. Där ligger även min mobil. Alltid ska jag lyckas glömma den!


NI har hört det förr, men nu säger jag det igen: 24e ska jag sluta WoWa. Iallafall under sommaren. Då kommer jag lägga upp bilder och börja blogga ordentligt igen. Lovar. Jag slutade egentligen redan den 13e, men så råkade Erik ha sitt account igång, så jag spelar lika mycket ändå. Skitspel. Men nu är det bara 2 dagar kvar. Sen så är det slut. Jorå.

Kommentarer

Postat av: apan

vi får passa på o ta lite fler balla bilder när jag kommer på semestern hörrö!

2008-06-22 @ 21:12:58
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Ida

Jaa! det vill jag!

2008-06-22 @ 21:55:26
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

aschmadsajn, vad tror du nudå (om min blogg alltså)? ja lade till en apa, är svansen jävligt störande? väntar ivrigt på svar;

/din sparv

2008-06-23 @ 22:37:50
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits