Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Piljett pokade

Nu är biljtterna till Västerås köpta och betalda, det finns alltså ingen återvändo! Jag anländer lagom till kvällkaffet vid 19.

I fredags blev jag firad med lika många presenter som man får på julafton. Det tog aldrig slut och jag öppnade och öppnade, bl a ett stort härligt sommartäcke, en dushmössa (ursnygg!), målardukar, presentkort på Lagerhaus m.m. Mamma fick en cykel av alla, tråkigt med bara ett paket, men så är det. Mamma hade beställt en stor 16 personers smörgåstårta som vi mumsade i oss tills vi blev blå.

Nej jag va inte på skrivhumör idag, ska åka opch handla nu, sen blire matlådedags. Hej hopp.

Kommentarer

Postat av: apan

nittonnollnoll blir skitbra! kommer jag o hämtar dig efter jobbet. perfa!

2008-06-29 @ 12:40:34
Postat av: Louise

cool och sommrig header du har;D

2008-06-29 @ 15:06:39
URL: http://louiseramstrom.blogg.se/
Postat av: Ida

apa: nittontjugo va det mer exakt så du får stå å hänga litte ballt ett tag :)

2008-06-29 @ 17:17:05
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits