Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Solsting?

Igår låg jag hela dagen under täcket och frös. Känns lite märkligt med tanke på att det är nästan 30 grader ute. Jag som nästan aldrig är sjuk, och jag har definitivt inte ofta feber lycks få det nu när vi ska på 2 fester på två dagar. Igår va jag ledig och hade planerat att städa, åka och köpa en snygg sommarklänning, plantera om potatisen, handla och sola. Men ack så fel det kan bli. Idag mår jag bättre men inte bra. Tvingar ändå iväg mig till 120 års festen som jag sett fram emot så länge. 27.9 grader visar termometern i skuggan, jättekul o va dålig i sån värme. Jag är inte sugen på att träffa folk, äta god mat och dricka. Jag är inte sugen på något som inte innefattar ligga i soffan och glo på Oprah och Citykuten.

Jag har ont i magen och la en vetekudde i micron, och sen på magen. Jag blev svettig och lättillamående eftesom kudden luktade havregrynsgröt.

Drick vatten så du inte får solsting!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits