Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Mat

Erik åkte ut och övningskörde och drog sen vidare ner till sina föräldrar. Medan jag är ensam hemma så passar jag på att ta ut svängarna lite extra i köket. Jag lagade ngt supersmurfigt alltså!

IDARÖRA
  • Kycklingfilé skuren i bitar
  • Kassler i bitar
  • Wok
  • Potatis i lövtunna skivor
  • Bandspaghetti
  • Milda fraiche
Jag stekte köttet först, och skivade sen i potatis som jag hittade av en slump. Massa peppar, salt, Icas Italiensk salladskrydda (det är ngt särskilt med just den), paprikapulver och vitlökspulver. Hällde sen i Milda fraichen, och kom på att jag hade glömt woken. Wokade den i en egen stekpanna istället. Efter att pastan kokat klart hällde jag av vattnet och blandade ner allt i en stor gryta. Det behövdes lite extra kydda, sen va det jättegott!

Synd att Erik inte är hemma och kan smaka, men det får bli matlåda för hans del.

Jag borde plåtat det. Men icke.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits