Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Regn

Jag ska försöka ta en ball bild på regnet.

När jag va 15-16 så filmade jag regn. Riktigt tråkigt att titta på. "Ida filmar regn", döpte jag det fyndigt till. Jag stod i mitt sovrumsfönster och filmade vattenpölar och annat spännande. Inte så mycket annat i och för sig. Ska inte fota en vattenpöl idag iallafall, det blir något mer skvättigt.Nu har jag stått ute på balkongen i regn och blåst för att ta den perfekta bilden. Jag fick gå in efter ett tag och hämta jacka, för det är verkligen kallt ute. Allt jag ville va att få en enorm regndroppe som skvätter ner på balkongräcket. Det va tydligen för mycket begärt, för så fort jag tog fram kameran så gav det sig att droppa. Men stod jag inne och surade, då droppade det på så gladeligt. Fick en droppe på bild, men tyvärr hade jag fel inställningar på kameran så den bilden blev kolsvart. Just min tur det.
image112
Här får ni. Det va allt som blev. Visst ser det ut som höst utanför mig?

Kommentarer

Postat av: emma

va fin blogg

2008-03-09 @ 15:30:03
URL: http://enlitentax.blogg.se
Postat av: Ida

En bild är kanske ett mer intressant val, ja :3

2008-03-09 @ 15:33:25
URL: http://aidilutt.blogg.se
Postat av: Kaka

Emma: Tack så mycket! Va kul att höra!

Ida: Mjo, de där filmerna blev ingen biosuccé direkt ;)

2008-03-09 @ 16:08:20
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: Ida

Ja verkligen! :D

2008-03-09 @ 16:13:22
URL: http://aidilutt.blogg.se
Postat av: Lisa

En tjej jag känner tog en sprejflaska och sprutade lite vatten på baksidan av en cd-skiva. Det blev riktigt coola foton. Hon fyllde även diskhon med vatten och lät kranen stå på så att vattnet rann ner i hon, blev också snygga bilder. Hon la också en cocktailtomat på ett fat och lät vatten rinna ner på den. Snygga bilder.

2008-03-09 @ 16:48:47
Postat av: KARLSTADSTREETSTYLE

Hej! Spana in KARLSTADSTREETSTYLE, som är en nystartad blogg. Ha det bra!

2008-03-09 @ 18:37:33
URL: http://karlstadstreetstyle.blogg.se
Postat av: Anonym

ser fint ut, men lite höstigt. nu får det bannemig bli vår! :D

2008-03-09 @ 19:42:19
URL: http://sugarmonkey.blogg.se
Postat av: Alice (:

svar: tack så mkt :D
det jag häller är vatten med karamellfärg :P haha.
skulle egentligen va grönt, men vi hade inte det hemma så det fick bli rött x)

2008-03-09 @ 20:48:38
URL: http://poseforme.blogg.se
Postat av: Kaka

Lisa: åh, jag blir så fotosugen! Men vattnet i hon, lät hon det droppa ner då så hon tog snygga "skvätt" kort?
Lina: Vår vår i mitt hår! ge mig!

2008-03-10 @ 17:36:23
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: Lisa

Hon lät det droppa på några kort och på några lät hon det rinna sakta.

2008-03-10 @ 19:12:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits