Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Tok

Erik va en tok i morse. Klockan ringde tjugo över fem, eftersom jag skulle upp och börja 7.15. Sätter alltid klockan så tidigt så jag kan snooza några gånger. Erik behövde i vilket fall upp och pissa då när klockan ringde första gången. han gick upp, och när han kom tillbaka så sa han:
"Var är du?"
"Var tror du?"
muttrade jag trött, liggandes på min vanliga plats i sängen.
"Ligger du där nere eller?"
"Eh.. ja jag ligger här.."
"Okej!"
sa han och slängde sig rätt på mig och armbågade min stackars handled.
Tydligen hade han inte sett något, eftersom han inte haft några glasögon på sig, och trott av någon konstig anledning att jag lagt mig på golvet bredvid sängen. Därför slängde han sig rätt över sängen, och mig. Min teori är att han plötsligt började gå i sömnen och inte fattade nåt. Jag menar, varför skulle jag lägga mig på golvet när jag just snoozat väckarklockan?

Efter ett tag ringde klockan igen, eller den ringer inte utan radion sätts på. Det va Adam och Gry som gick igenom vad som hänt i fredags. Fredagskocken va där och berättade vad han lagat.
"Åh, det där såg väl gott ut?!"utbrister plötsligt Erik bredvid mig.
"Va?"
"Eh.. nej just det.. vi lyssnar på radio.."

Han halvsov och trodde han såg maten framför sig.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Hahaha!!!

2008-03-11 @ 00:11:30
Postat av: Kaka

;D

2008-03-11 @ 19:53:12
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits