Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Wallander: Mastermind

Igår kväll låg jag och kollade på Wallander: Mastermind. Jag tror det har kommit med åren, för jag va skiträdd och hade hela tiden tanken att jag inte kommer våga sova sen.

När jag väl la mig kollade jag för säkerhets skull 3 gånger under sängen, och Erik fick ligga bredvid mig och prata en stund innan jag kunde släcka lampan. Sen kunde jag ändå inte slappna av, utan låg och väntade spänt på att Michael Nyqvist skulle komma och lysa mig i ansiktet med en ficklampa. Nej och nej! Varför Michael Nyqvist?! En av mina favoritskådisar! Hur kan jag ligga och va rädd att HAN kommer? Jäkla Wallander. Skrämmer upp små stackars flickor så de inte kan sova.

Filmen var för övrigt bra, men det va flera frågetecken i slutet av filmen; vem va den med avhugget huvud? Hur kom mördaren in i Wallanders lägenhet första gången? Om han har suttit i fängelse i 15 år, hur hade han råd med så dyra bevakningskameror? Hur visste han att det inte va hans dotter? Man förändras väl ganska rejält mellan 10 och 20 års ålder.

Kommentarer

Postat av: Linda Gustafsson

ett frågetecken kan jag räta ut åt dig iaf eller kanske 2 förresten. Det avhuggna huvudet hörde till tjejen som va dotter till en dam som var nyckelvittne när mikael nyqvist blev fängslad.
Sen gissar jag att han fick tag på nycklarna på Wallanders kontor med tanke på att han jobbade som städare på stationen i samband med att han va in i hans lägenhet.
Hoppas de hjälpte lite...

2008-03-13 @ 20:20:22
URL: http://mysigbrud85.bloggagratis.se
Postat av: Kaka

Ååhåå! Jahaja, mjo det låter ju rimligt. Tack så mycket, nu slipper jag grubbla mer ;)

2008-03-14 @ 21:23:53
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits