Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Köttfärssås

Fick ett recept av syster Lisa. Tyckte det lät gott och sprang till affären. Affären hade alla kryddor utom cayenne så jag struntade i det och beslöt att göra min egen version av detta recept. Det visade sig att det blev tokgott med morot och paprika i, och jättemättande. Jag blev så lycklig så jag la upp det här!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Mmm, det lät gott! Ska testa någon dag. Men eller hur mättade det med både potatis och grädde? Jag orkar aldrig en hel portion.

2008-10-13 @ 20:45:39
URL: http://www.silverpoppel.com
Postat av: Kaka

Nej jag blev jättemätt på nästan ingenting. Bra för Erik det, räcker till 1 eller två matlådor också!

2008-10-13 @ 20:49:08
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evelina

ni har inte testat potatisbakelse ännu förresten? Är ju nyfiken på att höra hur det går :D

2008-10-14 @ 02:25:40
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Kaka

Nej vi har ju inte det, kom på en sak jag kan fråga nu när jag ändå skriver (och du förhoppningsvis läser) tryffelolja, det har inget med nötter att göra va? Kanske ska fråga per på hans blogg ist, men ja.. :P du kan kanske fråga honom?

2008-10-14 @ 23:07:46
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evelina

Ja nej tryffeloljan är olivolja de häller genom tryffel om jag förstått det rätt så tror inte det är några som helst spår av nötter i det. Men ska fråga Per när han kommer hem här :)

2008-10-15 @ 15:17:02
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Evelina

har frågat per nu och det finns inge som helst nöt i den, men smaken kan vara lite nötig så att säga men som sagt inge nötter alls i :)

2008-10-15 @ 15:45:50
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Evelina

aw tack tösa :DJo det är klart skulle vara himla roligt :) klä ut sig och sådant hoppas jag? ;D

2008-10-15 @ 17:52:28
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits