Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

V-gurk

Fredag:
Åker buss, sitter bredvid en gubbe som pratar massa. Jag lånar ut min penna till honom så han kan vara tyst och lösa korsord i sin tidning. Kommer till Västerås och möter upp Lina, går till hennes salong och klämmer en falafeltallrik medan hon klipper folk. Får sedan hårinpacking, ögonfrans-och brynfärgning.
 
Sedan drog vi hem och åt hamburgare med extra allt. Folk drack öl och ficade sig festfina och redo att gå ut, utom jag och Lina som v trötta tanter och gick och la oss och tittde på film. Zohan nånting hette den, och vi somnade efter en halvtimme, skedandes i henne säng (typ) .

Lördag:
Vaknar, drar ut på stan. Jag inhandlar tre tröjor och en svindyr Diormascara. Väl hemma färgar vi mitt hår ochtar det allmänt piano. Plötsligt är det fullt med folk i huset och vi(läs: Lina) får raskt stajla oss. Vi började ta lite öl.

Vi fick oss även ett varsitt glas vin, som jag tyckte va lite för surt så jag skulle spä ut det med lite Sprite. Råkade hälla i en hel burk, så det blev Sprite med lite vin. Bah. Ut bar det sen, till Bluemoon. Synd att jag inte tog med Eriks VIPkort, för vi kom inte in med de andra utan fick betala oss in.  Där inne dansade vi och träffade någon fransman från Burundi eller något.
"Ätagelémedträskeiveboa" försökte Lina.
"Veboa!?" Svarade han glatt.
Undrar vad det betyder.

Söndag:
Vaknade av att någon ramlade ner på mig. Huvudvärk. Kan.Inte.Röra.Mig. Jag gnällde till männsikan flyttade sig. Gnnnnn, så lät jag. Lina tröttnade efter ett tag och gav mig en huvudvärkstablett. Efter ytterligare ett tag kom hon in med frukost på sängen, så sött! Rostat bröd med skinka, sallad och bearnaisessås på den ena, och skinka, sallad och räksallad på den andra. Haha, go bakisfrulle det!
   Åkte hem sen på kvällen, nöjd men trött. Erik gjorde te och smörgås åt mig och vi satt och pratade vid köksordet. Plötsligt kom han på att han börjar jobba 06.45 morgonen efter och måste ta halvfem bussen från stan. Huga.

Kommentarer

Postat av: Evil sister

Hahaha, du ser ut som mormor på den första bilden!!

2008-09-01 @ 12:05:41
Postat av: Kaka

Evil sister: Haha!

2008-09-01 @ 12:08:50
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Erik

"ögon-och brynfärgning."Hur funkar själva ögonfärgningen?

2008-09-01 @ 13:34:47
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: kaka

Ops, felskrivning!

2008-09-01 @ 18:34:52
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits