Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

anmäld

Nu har jag ringt och sjukanmält mig tills imorgon. Det var meningen att jag skulle öppna förskolan, men jag orkar ju inte röra mig idag och har inte sovit en blund inatt... jag orkar inte.

Jag sökte på numret efter den ordniarien som jag ska jobba med, och hittade till slut numret till hennes man. De har ett ovanligt efternamn, och det stod två mobiler på hans namn, så jag chansade på det ena. Det var till hennes man, men jag fick prata med henne ändå eftersom hon var i närheten. Hem till dem har jag redan ringt och lämnat ett meddelande också på telefonsvararen, usch.

Det ordnar sig imorgon ändå, hon jag ringde öppnar och försöker sen få in en vikarie till halv tio, när hon egentligen skulle börjat.

Alltid trevligt med en sådan kickstart efter semestern, I know!

Orkar inte med mig själv, sitta, ligga, stå, vad kan gå?

Newsflash: Erik är uppe ur koman och erbjöd sig att köpa falafelrulle åt sin stackars pôse. 2 i månaden, är det nya, och nu är det ju augusti, yippie!

Kommentarer

Postat av: apan

ibland fattar jag inte alls vad du skriver, "2 i månaden, är det nya, och nu är det augusti"? huh? vad menas? vad är det nya? falafeln?

2009-08-03 @ 10:44:04
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kaka

apan: 2 skräpmat i månaden, alltså köpemat, va man nu säger, burgare/pizza/kebab osv. Vi äter så mkt så vi har bestämt att vi får käka det två ggr i månaden, inte varje vecka som vi brukar.

2009-08-03 @ 11:01:06
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits