Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Coolare än du

Gled till jobbet och var där vid halv sju. 14 prick smet jag iväg och åkte till bor en stund. Han satt och pratade med en holländare via webcam, och jag skulle som vanligt stila med min knaggliga tyska.
Jag: "Ich spreche deutch!"
"Sprechen sie deutch?"
"Jah!"
Sen började han prata engelska.
"Erik, you never said your girlfriend..."

"Appappapp! Not girlfriend - sister!" avbröt lillebror snabbt.
"Oh.. oh im sorry! You never said you sister were into punk?"
vi avvärjde situationen lite snabbt, och sen bröts det.

Efter några minuter när jag stod i hallen och toh på mig skorna så hörde jag innefrån Eriks rum:
"Erik! Why did u never tell me your sister was so cool?! "
Haha, som sagt jag är ju liite coolare. Undrar varfö han inte berättat för killen. Måste ju kommit som en totalchock för stackarn.

Kommentarer

Postat av: Mendel bij de Leij

That's me :D!

2009-08-06 @ 19:41:44
URL: http://.lalalala
Postat av: Kaka

Mendel: Hehe, hilarious, lovely =)

2009-08-06 @ 20:39:31
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits