Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gårdagsfiasko

Jag vek mig för gruppen och åkte buss in till stan, iförd baggybrallor och bekvämma skor. Ingen finkjol inte, det funkade inte för den där jäkla magens skull. Vi kom till Sundstatjärn där det var klassåterträff för mellanstadiet (vilken knasidé om du frågar mig). Jag slog mig ner och låtsades va en i gänget. Ingen kom ihåg mig.
"Men Micke, tja det va längesen! Minns du mig?"
"Eh.. nä...?"
"Ida vet du väl, vi gick ju i samma klass fyran till sexan!"
"Hm... Näe, vi hade ingen Ida i klassen..."
"Joo, jag gick ju där! Fasen, har du glömt mig?"
Han blev osäker och gick därifrån.

Vi spelade brännboll, och jag har aldrig varit så bra! Jag varvade två gånger, och på tredje slaget kom jag itll tredje konen! Haha, jag var så stolt. Önskar att jag alltid spelat brännboll full i mellan-/högstadiet. Jag drabbades dock tyvärr av plötslig blindhet och såg inte konerna alls, så jag sprang helt fel varje gång, så någon tjej fick ställa sig och visa vägen. Vad onödigt, jag sprang för långt varje gång. Vid ett tillfälle lydde inte benen så jag vurpade och fick finfina gräsfläckar på brallorna. Haha, jag kunde inte stanna utan bara sprang tills jag låg ner. Hej och hå.

När vi spelat färdigt(och förlorat med 2 poäng) så mådde jag jätteilla. Magen sa nej tack, och halsen ville slänga en sprutspya över allihopa. Jag lyckades avvärja kräket genom att gå in till stan och ta bussen hem kl 23:01, medan alla andra partade vidare på Hamnfestivalen.

Erik, förresten hamnade på en fest på Norrstrand tillsammans med Magnus, Glenne och Svante och några till. De blev bjudna på någon drink som smakade banan och is.

Erik är inget pigg idag, han ligger mest, och när han erser sig så spyr han. Riktig najs att vara den som är lite pigg.

Magrapport: Fortfarande inte bra, den gör skitont hela tiden. Blev lite bättre nu efter lite te och röstat bröd. Ont i magsäcken, fallera!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits