Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hemleverans

Fick nästan just gädda hemlevererat nästan til dörren. Mm, rökt gädda. Och en lite otippad burk bearnaisesås, kan man äta det ihop?

Har inte provsmakat än, för jag har duschat och haft det gött i en hel timme.

Nu blir det gädda, popcorn, Simsons och eventuellt bearnaisås på burk.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Du funderar på om beasås funkar, men popcorn är gott ihop med gädda?

2009-08-25 @ 20:32:31
Postat av: Lisa

Men åh, det var jag som skrev förra inlägget men mitt namn försvinner alltid! Irriterande.

2009-08-25 @ 20:33:21
Postat av: Sabina

Yes, det gör han. Hade jag totalt missat. :P

2009-08-25 @ 22:14:53
URL: http://metrobloggen.se/saibin
Postat av: Sabina

Jaa, men det är ju du! Blev nyss vänner på gratisbio. :P Tyckte väl jag kände igen dig. :P

2009-08-26 @ 09:59:44
URL: http://metrobloggen.se/Saibin
Postat av: Kaka

Lisa: Mm, popcorn och gädda..Sabina: Haha, jasså? Woopwoop, va kul =)

2009-08-26 @ 11:26:45
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits