Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Höpphöpp

Igår var det en stillsam tillställning på Fagottstreet. Ungefär 20% var gravida, så det blev mycket magsnack och en del avföring också, det var ju visserligen mindre trevligt, men ändå. Ät lite järntabletter så vet du.

Ute i köket satt de flesta av kvällens karlslokar och härjade. Efter inte ens 6 öl hade Erik somnat vid köksbordet.
"Hur mår du?" frågade jag
"Jag ska utbilda mig"
svarade han.
"Ja, men hur mår du?"
"Utbildningen börjar snart."

Fick med honom in i sängen efter ett tag iallfall, där låg han och snarkade medan den stillsamma festen fortsatte.

Jag hade bunkrat upp med en riktig snålvariant av chips- nämligen Eldorados nachoschips. Riktigt gott, och billigt. Billigt är bra när det är gott.

Imorse vaknade Erik och sprang och spydde, jag vaknade och mådde halvkasst. Slappade framför Tyra Bank show, och andra härliga lördagsprogram. Sen sov vi ruset av oss på varsitt håll och sen mådde vi bra. typ i alla fall.

Jag är seg, orkar itne skriva. Inga skandaler igår i vilket fall, den enda skandalen var väl att jag hittade snus överallt idag, blä, usch. Jädra folk som inte kan slänga sin egen tobak *hytter med näven som farbror Einar (minns ni honom?)*

Kommentarer

Postat av: Lisa

Och jag satt online i typ tre timmar på msn och försökte få dig att acceptera en bild jag hittade på Gun, men ingen Ida vid datorn. Bara någon annan som skrev att du var dretfull :)

2009-08-15 @ 20:25:33
Postat av: Kaka

Lisa: Nja det va jag inte, det var nog den som skrev istället. haha.

2009-08-16 @ 09:48:22
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: BeO

jo jag tackar jag. Kvällens uttalande av skoog.. "Jag ska utbilda mig!!":DTack, det var trevligt...!

2009-08-17 @ 12:02:42
URL: http://..
Postat av: Tokmajja

tack och bockar å ödmjukast för invitationen (som iofs inte du hade ett jota med att göra Ida, men jag får väl tacka för att du var vänlig nog att släppa in mig, när jag ändå väl hade tagit mig fram till er dörr!Är det inte riktigt Eriks grej eller vad? när bernt skriver "kvällens uttalande" är det att måla kors i taket eller? :D

2009-08-20 @ 10:00:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits