Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ida står när de andra..,

..däckar!

Igår var det tänkt att jag skullet a det absolut superlugnt och inte dricka, inte festa, bara socialisera med några härliga människor jag inte sett sen midsommar.

Det började så, det gjorde det. Lina kom upp, några andra rände hit och vi drack både öl och fin i en salig bladning. 3,5or, det trodde ni inte?!

Vid midnatt begav vi oss till det smått läskiga campus och entrade tävlingen "Last man standing". Lina smälte in bra, och alla tog henne för vilken student som helst, vi dansade och drack lite mer. Det blev lite tjafs, men jag tror inte det va så farligt, alla var för fulla. Hoppas jag. Jag pratade om ninjor och åt korv med potatissallad. Men framför allt höll jag mig vaken!

Jag var så nöjd så jag började videoblogga. Jag gjorde tre försök, alla lika kassa. Någon tyckte jag va töntig som hade en blogg, och samma person sa "Du älskar verkligen att ta kort på dig själv, eller hur?" Haha, va? Who, me?

Klockan sex hade jag nästan somnat stående (och dansandes!) på köksgolvet. Vi gick till Rumpan Bar och räknades in av generaler och kommitté, 4 poäng var jag värd!

Sen gick jag hem och det blåste, solen höll på att gå upp och myrera fick onger. Det var jävligt fint, men kallt.

Hittade Erik sovandes på soffan, han hade antagligen däckat ifrån sina polare och visste ingenting. Vi skålade i varsin Resorb och däckade sen gött i sängen.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Vann du tävlingen då? Och vaddå poäng?

2009-08-30 @ 18:18:49
Postat av: Kaka

Lisa: Alla nollor som var vakna kl 6 gav 4 poäng till laget, alla faddrar gav 2 p. Lärarna är olika lag och vi tävlar i två veckor om vilket lag som blir årets fadderlag.Typ ungefär så.

2009-08-30 @ 18:30:59
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits