Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ingen fika

Ringde och försökte bjuda mor och bror på marängtårta med vaniljvisp, hallon och vit choklad, men Erik bestämde att de inte ville. Det låter som om tårtan kommer bli onödigt söt visserligen.

Kroppsuppdatering: Oo, en så spännande punkt! Ryggen är bättre, magen är bättre. Men jag känner fortfarande av något lite illamående från halsen ner till magsäcken.

Har varit ute och stavat runt centrum, men orkade inte så länge. Det är väldigt vad det går undan att gå runt Kronoparken. En kvart ungefär, så var jag hemma igen, svettig och törstig. Ska gå till Konsum sen och köpa Actimel eller någon annan dunderkur för konstiga magar.


Nej, Erik, jag har inte stavar vare sig rätt eller fel, bara stavat runt med mina stavar. Nej, jag har inte glömt skidorna, nej jag är inte 70 år! Haha, Ida vs lillebror 1-0.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits