Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

it's

It's learning, den här grejen man använder sig av på universitetet, tänkte jag tala om idag.

När jag läste kursen "De yngsta barnen språk och kommunikation" (som de för övrigt bytt namn på nu till det något enklare "Småbarns pedagogik"), så introducerades jag för detta fenomen. Det var som en hemsida, ett community för min klass. Vi hade forum, där folk snackade om allt möjligt och alla la upp skojiga kort på sig själva.

Tyvärr märkte jag att mitt gamla kort ligger kvar under min profil, och är därmed till allmän beskådan för mina drygt 200 klasskamrater. Fast mitt i allt så tycker jag det är lite kul, ungefär 3 till i klassen hade laddat  upp bilder på sig själva, nån tillsammans med sitt barn, lite mysigt sådär. Jag är blond, har rödklänning och plutar med läpparna. Det bjuder jag på, så får det bli, bilden får ligga.

Det gäller ju å göra bra första intryck.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits