Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Janne B och Eva

Igår var jag och såg Harry Potter (Hai På Te, som det heter på skånska och kinesiska(?)). Den var sådär, inget särskilt hände, tyckte jag. Jag förutom att en dog, annars inget. Lite hångel, men inte för mycket, det är ju ändå en barnfilm. Under bion så ringde en unges telefon, några sprang upp och ner för trappen och någon tappade en tom petflaska i golvet några gånger. Dessutom nös publiken ikapp.

Idag så har jag, mor och bror vart och sett på Jan Bylund i Skoghalls folkets park. Han var bra som vanligt, jag gillar honom. Hejja Janne! Träffade på Kristin som är så tjock och fin, haha, rim! Nej, jag är inte elak, hon godkände tjockisskämten. Eller ja, hon sa
"Tja, alla kallar mig tjockis, så..."
Det är väl att godkänna? Riktigt fin mage har hon i vilket fall.

Förut på jobbet så ringde telefonen, stället jag jobbar på kan vi kalla XX. Jag sprang och svarade:
"XX, det är Eva."
"Ja, hej Eva, detta är YY, mamma till ZZ"
"Hej! Men förlåt, jag sa fel, det är Ida, inte Eva!"

Haha, jag vet inte varför jag sa Eva, antagligen för att hon jag jobbar med heter Eva. Men ändå, vaffan. Tur att hon som ringde var en gammal skolkompis, och inte någon sur gammal förälder som inte uppskattar klantiga vikarier eller tyckte dagiset verkade oseriöst. Haha.


Skoghall Folkets Parks vackra, men något kala sen. Åsså Janne the man.

Kommentarer

Postat av: apan

hahaha!! eva! tur att du håller reda på ditt eget namn iallafall. ;)

2009-08-13 @ 09:19:20
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits