Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Jorå

Är så imponerad av mig själv! Jag har festat både fredag och lördag och inte blivit bakis någon av dagarna. Har haft dretkul, och jag ser redan ser fram emot mer fest. Hm, söndag eftermiddag, jag borde inte känna så... Ska nog försöka gå på sittningen nästa lördag. Greasetema, vad tusan ska jag ha på mig? Lite som en "Pink lady" tyckte folk, men mja har jag några sånna kläder? Lustigt att man kan köpa en jacka på Carlings där det faktiskt står "Pink lady" på ryggen.

Dansa, dansa, dansa! Jag har dansat som fan, men jag har inte ont någonstans, som jag brukar ha dagarna efter, och jag är inte särskilt trött. Konstigt, jag sov bara 5,5 timmar i natt. Tar igen det nu inatt istället.

Nästa vecka är det några dagar skola, och mellan de ska jag sitta på bibblan och plugga. Det är en av böckerna jag fått hjärnsläpp och glömt att köpa, och vi ska ha den till en inlämningsuppgift. Så jag drar till los bibblos och sitter där. Som en riktigt pluggig student, så duktig.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits