Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kontoutdrag

Hittade detta när jag spanade in mitt bankkonto:

Har jag betalat 2 kronor med kort? "Teknik och Fastighetsf", vad är det?

Kommentarer

Postat av: Lisa

Du har inte betalat en mindre summa (typ under 50 kr) någonstans? Många ställen tar ju ut en avgift på 2-3 kr om man betalar med kort när det är småsummor.

2009-08-03 @ 13:14:06
Postat av: Kaka

Lisa: Nej, inte i närheten av det utdraget. Det jag köpt samma dag är på bolaget för ca 60 spänn, och ingen annanstans är det draget 2 kr om jag handlat för mindre.

2009-08-03 @ 19:03:23
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: BeO

Tjo, jag hittade det samma på mitt kreditkorts.. :)

Jag är ganska säker på att jag betalat nån parkeringsavgift nånstans med det kortet, mer av misstag än nåt annat.. Så det är nog det det handlar om.. :D

2009-08-07 @ 15:04:24
Postat av: Kaka

BeO: Ahaa! Ja men det kanske det är. Har säkert snålat och betalat 2 spänn ngn gång där, det satsar jag på! Så var den gåtan löst, dags för nya mysterium =)

2009-08-07 @ 18:40:00
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: M

Hej. I need help. Ska på fest imorn. Vet inte vad jag ska ha på mig. De tre alternativen finns på min blogg. Kan du va snäll o hjälpa mig =)http://martina86.blogg.sexoxo Martina

2009-08-07 @ 19:28:10
URL: http://martina86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits