Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Oops, I...

Jobbade idag, var onaturligt trött, jag skyller på det. Telefonen ringde. Nu ska jag minsann inte svara Eva, höhö skrattade jag tyst för mig själv medan jag rusade till luren.
"XX, det är Eva! Nej, nej, Ida, det är Ida, inte Eva."
"Eh...ja..ha..eh, hej.."

Haha, jag tror inte det är sant, jag sa fel igen! Jag sa till henne jag jobbar med att hon fick svara resten av dagen, för jag vågade inte. Det är inte så att jag råkar säga "XX, det är E..Ida", utan jag säger hela namnet och hör mig själv säga helt fel. Det är tur att jag är ledig imorgon, jag måste få sova. Har vart så trött hela dagen, så jag skyller på det. Vad jag ska skylla på igår vet jag inte riktigt.

Usch, vad jag är pinsam.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits