Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Pet pet

Råkade pilla mig i naveln i jakt på ludd, så jag blev alldeles röd. Jag hittade lite ludd, eller va det va som jag petade ut. Det känns som om man är och gräver inne i tarmarna när man petar i naveln. Händer det dig också ibland?


Kommentarer

Postat av: apan

jag petar faktiskt aldrig i naveln, den är så jävla djup att jag blir rädd.

2009-08-14 @ 15:46:51
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kirre

luktar skumt gör det också. vanligtvis blir jag röd om jag petar där, men nu håller den ju på att ploppa ut så den är onormal nu :P

2009-08-14 @ 15:50:18
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag trodde att du hade fobi för att peta dig i naveln? Eller har jag drömt det?

2009-08-14 @ 16:36:08
Postat av: Kaka

apan: Det är som Eriks navel, den är bottenlös.Kirre: Nja, det luktade ingenting efteråt, jag provade faktiskt. Sjunker den in tillbaka sen?Lisa: Nej, det har jag aldrig haft. Det är min Erik som har fobi, jag får nästan inte titta på hans. Haha.

2009-08-14 @ 16:38:39
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Men är det mamma då? Det är i alla fall någon som aldrig vill peta sig i naveln för att man kan få navelbråck då...Vänta, det kanske var jag när jag var liten! Duh!

2009-08-14 @ 16:51:37
Postat av: mamsen

det är mormor som alltid säger att man inte ska peta i sin navel för då får man navelbråck..för det fick hennes syster...hmhm..men vette tusan om det berodde på att hon pillat??

2009-08-14 @ 23:56:13
Postat av: Rävfan

Jag håller mig borta från min navel, känns läskigt att peta omkring där inne :<

2009-08-15 @ 00:28:06
URL: http://fuchs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits