Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Toalapp

På jobbet jag så sitter det en lapp, antagligen har den ett buskap, men jag är inte riktigt säker på vad."...håll toan orm?"

Tänkte lägga upp någon käck bild på en orm i en toa, men så googlade jag på "toilet snake" och fick upp så mycket äckligt så jag vågar väl aldrig mer använda toaletten. Usch. Jag hatar ormar.

När jag bodde hemma hos mamma hade jag en gummiorm som jag gillade, det var den enda i hela världen (antagligen) som inte var farlig. Tyvärr brukade min käre bror lägga ormjäveln där jag minst anade det, typ i sängen så jag upptäckte den när jag drog bort täcket för att sova.

Kommentarer

Postat av: Erik

"ren" står det ju. Men den som skrev det såg ut att bli stressad när ordet skrevs. Kanske en unge höll på att göra toan lortig.

2009-08-13 @ 21:59:38
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Kaka

Erik: Du har ingen humor. Orm står det ju.

2009-08-13 @ 22:12:12
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Anonym

Man vet ju aldrig med dig.

2009-08-13 @ 22:18:36
Postat av: Lisa

Jag har också blivit utsatt för sängormen... usch, nu lät det som något snuskigt, men jag menade bara gummiormen. Bara för det kommer säkert Erik lägga den i gästsängen nästa gång jag ska sova i den.(jag tänkte också påpeka att det faktiskt står "ren", men jag hejdade mig och insåg att det är det där som kallas humor)

2009-08-13 @ 22:19:56
Postat av: Kaka

Lisa: Ida-humor, eller är det allmän humor? Det vet ingen. Allra minst jag.

2009-08-13 @ 22:25:13
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: BeO

Orm.. Håll toan ren från Orm..? Äh..

Toa-Ormen ska man hursomhelst passa sig för..

2009-08-13 @ 23:52:20
URL: http://Pffft...
Postat av: Kaka

BeO: Ja usch, vad äckligt med toaormar... usch jag ryser.

2009-08-14 @ 14:07:15
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits