Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Bananen S-J

Har inte orkat blogga så särskilt mycket alls, det beror på att jag har VFU och ångest över allt överallt.

  • VFU - massa nytt
  • Intervju att göra under VFUn
  • Läsa arbetsplaner och likabehandlingsplaner och sånt kul under VFUn
  • Arbete om värdegrunden efter VFUn
  • Julafton och allt vad det innebär med klappar som ska fixas osv
  • Nyår - vad händer då?
  • Arbete om mångfald som ska in i början av nästa år
  • Bilbesiktning, förra året i maj, nästa gång blir feb, kul kul. Inte, eftersom bilhelvetet lever på hoppet och inte på stabila bildelar.
Jag känner mig lite stressad, men försöker ta det lugnt och göra uppgifterna så fort jag kan så jag blir av med dem.

Ska intervjua två personer imorgon och äta julbord på förskolan. Hoppas det finns prinskorv!

Gruppen som hade VFU tidigare i höstas fick jullov idag utan en enda uppgift över jul/nyår. Rättvis skola... Vi läser samma sak, men de delade upp klassen i två olika grupper. Dessutom snackas det om att den här gruppen som har estetkursen nu inte har gestaltningsvecka som vi hade, alltså ytterligare mindre jobb för dom. Riktigt schysst av lärarna, tycker ni inte?

Jag har åtminstone några fina julgranskulor!


Kommentarer

Postat av: LindaLynch

Jag hatar den andra gruppen...faktiskt. :(

2009-12-17 @ 20:54:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits