Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Bord

Bord bord på min jord! Idag kom svärföräldrarna förbi med en försenad förlovningspresent:

Ett nytt soffbord! Så nu har jag samma som mamma, svärföräldrarna, och storasyster Lisa (tror jag).  Har inte tänkt på hur sakerna på bordet ligger, det var Erik som ställde dit dem, och det ser allt lite lustigt ut. Hehe, han försöker iallafall.

 

Jag gillar det i vilket fall, men jag ska nog rearrange på bodet lite.

 

Jag känner mig som Silvstedt ibland, glömmer ofta svenska ord och ersätter med ett engelskt. Vad fånigt.

 

Du kan va fånig!


Kommentarer

Postat av: Lisa

Snyggt! Vi har ett sådant, fast på vårt är det metallnitar längs kanterna ovanpå bordsskivan också.

2009-12-19 @ 20:40:43
Postat av: Lisa

Förresten tycker jag att era soffor är så jäkla snygga! Jag vill också ha tygsoffa, men vi investerade ju i vår skinngrupp för x antal år sedan så man får väl dras med den ett tag till :/

2009-12-19 @ 20:42:38
Postat av: kaka

Man kunde sätta på några metallgrejer, men det orkade vi inte pyssla med igår kväll, man va tvungen och borra och så. Fast det var på benen tror jag. Ja sofforna är snygga med trasiga och liiite för mjuka för min rygg :/

2009-12-20 @ 10:29:29
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits