Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Fejk-n0lla

När jag hade nollning i samband med skolstarten i höstas hade vi en fejknolla bland oss. Det var en kille som hade gått i skolan ett år, men satt på sig en "NOLLA"-tröja och låtsades vara ny, liten och förvirrad. Ett skämt som faddrarna tyckte va skitkul, medan vi andra ändå inte kände någon och fattade ingenting.

I alla fall; kollade på LÄSKs hemsida och hittade den här bilden:


Haha! Ännu en fejk-nolla! Här ser vi söta stockholmaren Jessika (som jag tror jag råkade skrämma bort från min egen fest här för några månader sedan), sen äre ju jag då i mitten, gla som en utter, och till höger sitter självaste fejknollan och posar för kung och fosterland som om hon vore en av oss, en i gänget, en lirare i laget.

Inte undra på att alla frågar stackars Lina va hon pluggar, när hon till och med är med på bilder från nollningen och diverse studentfester!

Kommentarer

Postat av: jessika

haha naw du kan va söt! och du skrämde inte bort mig :) kände mig lite överflödig bara, dessutom tog vinet slut haha. no worries du vet!

2009-12-19 @ 20:41:03
Postat av: kaka

Skönt att höra, kändes som jag skrämde bort alla pink börds som kom den kvällen :P

2009-12-20 @ 10:31:23
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits