Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Id0l

Vinnarlåten

När Calle sjöng vinnarlåten tänkte jag att va kul, äntligen en vinnarlåt man som svänger! Den lät ju riktigt bra, det brukar jag aldrig tycka sådär första gången jag hör den. Så tänkte jag ockås att den inte kändes rätt för Calle, utan skulle nog passa Eriks röst mer.

Så kom Erik. Japp, rösten satt som en handske i vattnet, klockrent! Passade hans stil och röst mycke bättre än mr C. MEN! Låten blev mycket tråkigare, och lät väldigt mainstream, skulle antagligen inte vilja höra den på radion.

Jag hejar på Erik, han passar bäst att vinna Idol. Jag gillar Calle bäst, men han ska isåfall göra sin egen musik.


Så, slutpratat om det skitprogrammet. ~*BliNKsMilEy*~

Kommentarer

Postat av: Erik

Tyckte Erik sabbade vinnarlåten. Men det brukar ju gå bättre för 2:an, så hoppas Erik vinner.

2009-12-11 @ 21:43:32
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: kaka

Erik: Wörd!

2009-12-11 @ 22:22:09
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Anna Friberg

helt ok att erik vann, som sagt 2an brukar komma me mkt bra låtar sen ändå.. det som va kul va att erik bjöd upp sin pappa, sen kom hans tjej... då blev det lite fööör mycket... gah!.. aja... ida du ska inte söka inför idol 2010?????

2009-12-12 @ 00:30:58
Postat av: apan

sa nästan samma sak. förutom att jag tyckte calle gjorde vinnarlåten MYCKET bättre. Erik sjöng falskt i final countdown. fail!!

2009-12-12 @ 12:32:37
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: kaka

apis: Håller med!

2009-12-12 @ 13:37:14
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits