Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Lady P

Erik har dragit igån gmed WoW igen, och jag känner att det kryper i spelfingrarna. Men jag har mycket i skolan, och borde verkligen inte börja spela igen. Men så härom dagen ramlade jag över det käcka spelet "Lady Popular". Det har inte kommit på svenska än, men jag blev så nyfiken så jag startade en karaktär på den engelska versionen.

Det ultimata spelet, det har allt!
Man är en tjej, smal som en sticka är hon stackarn, fast det står att hon väger 57. Tror man måste hålla hennes vikt på +/- 2 kg 57, annars klassas hon som fet och måste börja träna. Jag har just fixat en lägenhet och ett jobb som kock. Min flicka har även varit på disco och dansat och flörtat och på så sätt träffat en karl, en car washer som ger henne 50 $ om dagen. Vet inte om det är hans lön, eller om han betalar för att vara ihop med henne?


Ja, ni ser ju själva så jävla roligt det ser ut. Just nu duschar hon, i 13 min till. Duschar, ståendes utanför duschen av någon anledning.
Man ser här att hon har en IQ på 61,4
Vikt 57,3
Pengar på kontot 40$ (jag har just shoppat lite tapeter och en matta till vardagsrummet, sirru)

Spela du också vettja, HÄR

Kommentarer

Postat av: Rävfan

Wow är ondska I say!

Jag har faktiskt slutat spela, känner att jar inte orkade med det, och så var det tråkigt när våra fwiends inte spelade längre :<

2009-12-08 @ 19:48:12
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: apan

HAHA, wtf? vafan vilket jävla dretspel?!

2009-12-09 @ 09:24:03
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits