Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Left overs

Erik har varit helt lyrisk hela dagen. Annandagen är till för en sak, och det innebär att han och jag i år blir bjudna på en viss mat i det Skoogiska hemmet. Det börjar redan på julafton, hela familjen tänker på annandagen som dagen då allt händer, då de ska äta den här speciella maten. Svärföräldrarna hör sig några extra gånger för om vi nu verkligen kommer på annandagen, och det inbringas löften om en lugn fylla på juldagen för att orka med.

BAMBARAM - rester!

Det är dagens sanning; hela familjen Skoog är tokiga i dessa rester, något som i mina öron låter som något som blev över som vi tvingas peta i oss innan det möglar och för att få mer plats i kylen. Det är nästan samma sak här, bara det att alla längar hela året efter den här dagen.

Vi åt med andra ord julmat och juldagens kalkon. Gott? Absolut, men liksom inget att vara helt salig över, kan jag tycka. Ja jädrer. Ska absolut inte klaga, jag älskar julmat och kommer nog aldrig kunna föräta mig på något sånt gott. Jag och Erik har ju faktiskt ätit prinskorv och rövbetssallad sen 1 dec. Fint det.

Nej, men det var trevligt, vi fick skjuts fram och tillbaka för att de inte tyckte att vi skulle behöva skotta fram bilen. Väldigt tur, eftersom vi inte är säkra på var vår bil står. Vi vet att det är en av de bilstora (vill skriva car sized, men hur översätter man det?) snöbollarna på parkeringen, men vilken är värre. Tråkigt att skotta och sopa och skrapa, och det visar sig vara en röd volvo 240 istället. Vilken jäkla miss liksom. Nåja, vi slapp sådana bekymmer som sagt.

Kommentarer

Postat av: Rävfan

Skulle hämta Pauline vid tågstationen igår, jag gick ut och insåg att ett 3dm tjockt snötäcke låg över hela bilen -.- Den såg ut som en aggressiv isbjörn.Vad händer på nyår försten? : )

2009-12-27 @ 11:05:39
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Lisa

Haha, rester! Det är iofs jättegott, men hela beskrivningen av deras upphöjning av resterna hade ju passat i en film :)

2009-12-27 @ 11:48:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits