Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Lista

Funderade på att skriva en sån där "vad har hätn i år"-lista. Men så blir jag lite ångestfylld när jag inser att det inte hänt såvärst mycket alls. Till och med grejerna i sovrummet står på samma ställe; en back som vi köpte förrförra sommaren, osm det är tänkt att vi en dag ska ta med till affären och fylla på, det står någon kasse där, ett verktygsskåp och en hylla. Det går inte fort på landet.

Igår var Erik och Magnus på Avatar. De parkerade i Gripens parkeringshus. En jättebra idé tills de kom dit efter bion och såg att det var stängt för natten. Det var bara att ta bussen hem det. Så nu är Erik iväg och hämtar bilen. Han skyller på att han blivit curlad (eller "hans generation" har blivit det, och han är ju som bekant ett år äldre än mig..), så han har inte lärt sig att titta efter öppettider och annat nödvändigt.

Nu kom han hem, hoppas han har köpt med sig kaffe. Jag skulle köpa igår, men jag fick bara med mig en massa annat från affären, inget kaffe. Skumt.

Kommentarer

Postat av: Rävfan

Erik och bilar verkar gå bra ihop :p

2009-12-31 @ 12:29:26
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: kaka

Räv: Ja, han är alltid smidig..

2009-12-31 @ 13:55:24
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Nä, du har ju bara kommit in på den utbildningen du sökte och förlovat dig. Inte mycket alls :)

2010-01-01 @ 14:56:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits