Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Önskar

Önskar jag hade ca 5 mille över, då hade jag kunnat köpa ett fantastiskt hus jag fått span på! Men, men, får tänka på att det hade varit galet jobbigt att städa det där huset. Men ack så fint!

Fyfan så fint hus. Varför kollar jag på villor i 5 miljonersklassen, kan man undra? Ja, det kan vi sitta och undra tillsammans.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Haha! Så jag är inte ensam om att surfa på Hemnet? Det är förövrigt komplett livsfarligt...

2009-12-23 @ 02:38:42
URL: http://livetmedotto.blogspot.com
Postat av: Holy Kirch

hej :) allt bra med dig? kram

2009-12-23 @ 03:03:31
URL: http://holykirch.blogg.se/
Postat av: kaka

Fanny: Ja fyfan, hittar du också villor i den här prisklassen? haha

2009-12-23 @ 10:39:22
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Rävfan

Det är grymt roligt att kolla omkring på hemnet, tyvärr är det så många lägenheter man vill men som man inte har en chans att ens få sätta foten i -.-

2009-12-23 @ 13:07:36
URL: http://fuchs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits