Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Örhängen

Igår frågade jag Emelie den något underliga frågan:
"Minns du när jag tog hål i öronen?"
Det underligaste av allt var väl att hon visste. Hon har nog världens bästa minne. Fast jag håller fortfarande på att jag tog på lågstadiet. Men okej, jag kan sträcka mig till fyran.

Mamma tror att jag tog när jag var 12.
Lisa tog när hon var 12, och tror jag också tog vid den åldern.
Jag tror jag var ca 8, och tog de andra två när jag var 11-12.
Jag hittade dock ett irriterande kort på mig själv när jag är 10-11 (på väg till Grekland), och då ser det ut som jag inte har några örhängen. Bah.

Kommentarer

Postat av: apan

tog hål i örat när ja var nio!!!

2009-12-12 @ 17:18:38
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Lisa

Men om Emelie visste, så vet du väl? När tog du?

2009-12-12 @ 19:26:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits