Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

PB i dec

Jag körde lite countrystil.
Här står jag med Clintans pickadolver mot hjässan. Yeah, cool bryd.

Igår åkte jag och lill-Bengan till Herrhagen och anlände som första gäster hos fejknollan Robin. Där satt vi och sippade lite bira och tittade på Madagaskar. Efter ett tag kom två han Robind polare, och jag försökte pricka dialekter.

Jag: "Kommer ni från samma ställe?"
"Nej... hrm..inte precis.. Men gissa på mig först då"
"Okej, nej men då gissar jag att du är från Västerås?"

De började skratta, och det visade sig att han var från Blekinge. Vilken miss.

"Mja, okej, det va ju lite pinsamt.. Eh, men då gissar jag att du (den andre) är från..Västerås?"

De började återigen skratta och det visade sig att den andre snubben var från Lyksele i Norrland. Haha! Sen när de pratade hördes det verkligen jätteävl att de var från söder och norr. Bra start.

Soffans polare Zäta-kläta, Fia, Soffan-poffan och Mona.

Sen droppade det in några fler Pink Birdare (alltså folk från min nollningsgrupp), och vi dansade till dålig musik och spelade förfärliga kortspel. Ett hette "Pyramiden" och gick ut på att ge folk klunkar, och man kunde bli synad och då få dricka dubbelt. Det slutade med att jag fick dricka 32 klunkar! Jag hade en äcklig 3,5, och orkade dricka ca 15 klunkar sen sprang jag och spydde. Skitspel.

Kommentarer

Postat av: Evelina

SV: Det är en insatts som vi får som hjälp för att skapa rutiner och så som vi pga våra diagnoser har extrema problem med. Det finns ju olika saker som dom kan hjälpa en med beroende på vad man nu har problem med. :)

2009-12-06 @ 21:16:41
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Mona

Fint om du får frem at jeg er gravid og ikke tykk.. Hahaha ;)

2009-12-07 @ 11:24:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits