Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Restaurangchansen!


Igår runt åtta-nio blev Erik akutsugen på donkenmat, något han äskert inte vart på 5 år. Så han blåste iväg och köpte två bigmac, QP-meal och två cheeseburgare. Jag mosade i mig en cheeseburgare och sparade en BigMac till lunch, resten smaskade Erik glatt i sig. Så kan det va när man har inte ens 3 veckor kvar av Restaurangchansen. Panik tätnar!

Hur ska vi hinna uttnyttja allt? I våras pratade jag och Emelie om att det vore kul att dra ihop ett gäng folk och bowla och käka lunch på Nöjes. Jag har ju 6 biljetter, så 12 pers skulle vi kunna vara. "Ja, vi får ta det till sommaren." Nähä, så gällde det inte i somras, så vi skulle ta det till hösten istället. Men inget har hänt. Så är det, det händer inte mycket, men tiden går.


Så roligt när vi har två dagar med minusgrader och alla skriver på Facebook och i sina bloggar att nu, nu är vinter minsann här på riktigt. Nu är det bara glada vintriga dagar fram till julen som antagligen blir sådär vit och full med snö och klappar, precis som vi minns från när vi var barn. Ja, nu är det sannerligen vinter.

Idag är det plusgrader och inte en frostnypt kind eller näsa så långt ögat kan nå. In your face!

Kommentarer

Postat av: Emelie

Kul att se dig o erik idag!

Kram på dig vännen

2009-12-04 @ 17:29:46
Postat av: kaka

Emelie: Ja det samma! Jag ju haft skola hela veckan, men ringer på söndag och trakasserar dig lite =)

2009-12-04 @ 21:58:44
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits