Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Sprätt opp

Vaknade och tittade sömningt på klockan. Antog att den var runt sex -halv sju, eftersom den inte ringt än. Men nejdå, ingen skön "somnaomigen" för mig, utan klockan stod på åtta, en halvtimme innan skolstart!

Helvette vad bråttom jag fick! Kissa, mascara på (ja, men jag kan ju inte se ut som en zoombie, inte ens när jag försovit mig), två mackor hann jag slänga i mig och cyklade som en blådåre itll skolan. Jag kom i tid. Fyffan. Att jag inte alltid sover till åtta, det skulle va något det!

Sen har vi haft föreläsningar om HBT, en föreläsare var dretsnygg! Det roliga var att jag först trodde det var en kille, men sedan när hon började prata var det en kvinnlig röst! Otippat, men ändå. Rockabillyfrilla, snygga kläder och fint ansikte.

Lång dag, jag har hungrat halvt ihjäl mig hela eftermiddagen, men med hjälp av lite naturgodis har det funkat ändå.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits