Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Svullo

När jag kom hem stod valet mellan att åka och träna hos Skoogarna eller köpa chips. Tro det eller ej, men jag valde faktiskt träning. Tyvärr valde Erik chipsen och började operation: Övertalning. Han slängde fram kort som:
"Sista chipsen innan nyår"
"Fredrik kan nog inte..."
"Vi kommer få håll direkt, eftersom vi just ätit."


Summa sumarum så gick vi och köpte varsin påse chips och jag har stått halva kvällen och gjort Anna Ankas rumpövningar (Kolla Aftonbladets Anna Anka-kalender, så fattar ni vad jag menar. Lucka 5 tror jag.).

Jag har ätit två små skålar chips och blivit lätt illamående. Men jag vägde upp det med en apelsin, och Erik la sig i badet och jäste i en och en halv timme.

Kommentarer

Postat av: Anna Friberg

hehehe... fredagsmys redan på måndag? hihi förlänger helgen lite alltså!...det är bra det... promenader är uppskattat vi kanske ska gå en denna veckan? kram anna

2009-12-08 @ 10:19:28
Postat av: kaka

Anna: Japp, jag har ju praktik ons-fre, men jag tar gärna en prommis efteråt, gäller bara att få reda på tider först. Imorrn går jag till 16, så imöra eller tors kanske?

2009-12-08 @ 14:11:22
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: BeO

Jag tycker mig kunna urskilja en viss brist på karaktär i den Sundh-Skoogiska tillhållet.. :DMen vi giller't!

2009-12-09 @ 08:09:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits