Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Vuxen?

När infaller åldern då man slutar skära skidbackar?


Jag menar, ärligt talat, det här är ju löjligt.

Kommentarer

Postat av: Kirre

de där är en grön backe jämfört med de svarta backarna min farfar alltid skar fram, även när han blev gammal

2009-12-16 @ 21:55:40
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: Kajsa

men det är ju därför man köper färdigskivat bröd! :)

2009-12-16 @ 21:59:21
Postat av: kaka

Ajdå, jag får alltså dras med detta handikapp? Leve färdigskivat!

2009-12-16 @ 21:59:27
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag kan inte heller skära bröd som en vuxen. Köper färdigskivat.

2009-12-16 @ 23:52:56
Postat av: Fanny

Det ger sig när man köper en skärmaskin. Det hade vi i Hamburg, gudomlig uppfinning!

2009-12-17 @ 17:24:03
URL: http://livetmedotto.blogspot.com
Postat av: apan

haha, jag funderade verkligen på vad som var skidbacke aslänge. trodde du menade osten. men fattade ändå inte riktigt. och sen ba såg ja nu "aaahhh, brödet!!" haha!! hatar o skära i grejer.

2009-12-17 @ 17:25:17
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits