Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Cellprov - done

Klev in hon barnmorskan på för att göra cellprov och fråga pinsamma frågor, och vad ser jag? Jo, en student sitter där! Haha, ja, okej, tänkte jag, hon kan väl få vara med när vi går igenom va jag heter och vad jag ska göra, så går hon väl sen. Men när jag tagit av mig på underdelen och lagt mig i fläkstolen, så visar det sig att det är HON som ska göra själva undersökningen. Alltså, borde inte barnmorskan fråga mig först om det var okej att hon var med, eller att hon gjorde provtagningen. Tänk om jag hade varit en sån som tyckte det var jättejobbigt att gå på gyn, och så vidare. Nu är jag inte det, utan jag tar det för vad det är och får det ur världen, men ÄNDÅ! När jag låg där och fläkte så gjorde studenten något fel, så hon fick ropa på orginalbarnmorskan så hon kom och kollade. Hon glömde även kolla lampan, kom hon på när hon hade spatlat mig en stund, så hon såg inte vad hon gjorde. Haha. Annars var hon trevlig och bra, småpratade och gav mitt jobb komplimanger, sånt funkar ju alltid på mig. Så jag tror hon kommer bli en väldigt bra barnmorska så småningom. Men som sagt, borde hon inte kollat med mig först?

Det enda egentligen som var lite märkligt var att hon då och då sa "Ta ett andetag." Jag funderade på om jag inte tar andetag hela tiden? Inte låg jag och höll andan. Menade hon att jag skulle ta ett djupt andetag, eller att jag skulle andas in och liksom hålla andan? Jag var inte säker, men gjorde mitt bästa för att andas rätt.

Imorgon ger vi oss ut på vägarna, och egnetligen är det ju vansinne att åka ut i den här snöyran, ända till Västerås. Galet, men det ska bli skoj!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits